10 november, 2022 #Artikler

Vinteren er på vej: Sørg for, at din bil er klar med disse tips

Det er blevet efterår, og det betyder, at vinteren ikke er langt væk. For mange bilister kan det godt betale sig at skifte til sommer- eller vinterdæk på bilen nu, så de ikke behøver bekymre sig om det senere hen. I denne artikel vil vi give dig nogle gode tips til, hvordan du gør din bil klar til vinteren.

Tjek dette, inden du skifter dæk

Inden du hiver dækkene af bilen og skifter dem til vinterdæk, så bør du gøre følgende inden:

Tjek dæktrykket

For det første er det vigtigt, at du sikrer, at dine dæk har den rette mængde luft. Dette vil ikke kun forbedre din bilens ydeevne, men også gøre den mere sikker at køre i.

Tjek bilens lys

For det andet skal du sørge for, at dine lygter og blinklys er rene og fungerer ordentligt. Dette er særligt vigtigt om vinteren, når det ofte er mørkt og vejene er glatte.

Fyld tanken op

Endelig, sørg for at have en fuld tank med varm kulde startvæske, så du ikke risikerer at få din bil til at fryse fast i koldt vejr.

Sådan skifter du dine dæk

Når du har gjort de nødvendige tjek, så er det tid til at skifte dine dæk.

  • Først og fremmest skal du løfte din bil op på en platform eller lignende, så du kan komme til at skifte dine dæk. Det kan også være en donkraft, så du kan gøre det i indkørslen.
  • Derefter skal du fjerne de gamle dæk og montere de nye på bilen. Det kræver det rette værktøj for at skrue hjulene af og på.

Hvis du ikke selv har tiden til det, eller værktøjet, så kontakt Hjulster. Hjulster kan skifte dine dæk i din egen indkørsel. Bestil skift til sommerdæk eller vinterdæk på deres hjemmeside. Du finder dem ved at søge efter Hjulster – dækskifte & hjulskifte hjemme.

Hvem er hjulster?

Hjulster er et værksted, der kommer ud til dig. Det vil sige, at du ikke behøver at aflevere din bil på et værksted for at få skiftet dine dæk.

I stedet kommer de hjem til dig, så det eneste du skal gøre er, at booke en tid på deres hjemmeside, så vil Hjulster komme og skifte dine dæk. Du behøver ikke engang at være hjemme til den aftalte tid, så længe din bil er hjemme. Det er nemt og bekvemt, og så er det ikke engang særlig dyrt, så du sparer både tid og penge ved at anvende Hjulster.dk

You Might Be Interested In