26 juli, 2022 #Artikler

Top 5 sandaler med buestøtte, der stadig er stilfulde

De af os, der bor i køligere klimaer, ser frem til sandalsæsonen hele året rundt, da det er den nogle gange alt for korte periode, hvor vores fødder kan udsættes for luften uden at bære sokker. Men hvis du har fødder, der kræver ekstra støtte, skal du fortsætte med at læse for at opdage en række fantastiske alternativer, der får dig til at føle dig godt tilpas og se godt ud hele sommeren.

Hvorfor har du brug for Arch Support?

Selvom du ikke er klar over det, betyder det, du bærer på dine fødder, noget. Omkring 75% af patienterne, der besøger Dr. Amy DeGirolamo’s Miami podiatry kontor med fodsmerter simpelthen kræver bedre sko.

Dr. Nick Cutri, en fysioterapeut og ejer af MOTI Fysioterapi i Los Angeles, evaluerer ofte sko til sine patienter. Han modtager ofte spørgsmål, der burde være indlysende, såsom hvornår det er sikkert at genbruge sandaler med hæl efter forstuvet en ankel. “Det bedste svar er aldrig.”

Ifølge specialister er det virkelige spørgsmål om buestøtte ikke, om det er nyttigt eller ej, men snarere om det er vigtigt for dig. Du har brug for mere støtte, hvis dine buer er høje. Det er dog bedst at undgå at foretage betydelige ændringer i jorden under lave buer. Fleksibel støtte og stødabsorberende materiale er afgørende.

Chaco Wayfarer

Overvej Chaco Wayfarer læderrem sandalen, hvis du kan lide sandaler med svangstøtte, men vil have noget et strejf mere elegant. For en fod, der har brug for meget svangstøtte og er medium til lidt bred, skal du få Wayfarer. Remmen kan krydse dine knyster, hvilket kan irritere dig, hvis du har dem. Derudover tilbydes den i smuk, silkeagtig ruskind.

Sandaler til Hoka Hopara

Du vil have noget, der ikke begrænser din fods fleksibilitet, og som former sig til din fod, mens du går. Og hvis du vil bære sandaler med hæl kan dette være en af mulighederne.

Disse “bjergsandaler”, som det velkendte atletiske firma Hoka udtrykte dem, er designet til at klatre i stejlt terræn. En gummiydersål og stroptåkappe giver åndbar støtte og et udseende, der fungerer på en klatrevæg eller i en kaffebar.

Teva Original Dorado

Ligesom Chacos er Tevas et mærke af udendørs fodtøj, der er anerkendt for sin urokkelige position som en sportssandal. Der er mennesker, der har vandret Grand Canyon iført Teva sandaler. Disse sko er solide og stilfulde takket være EVA-mellemsålen og justeringer af burrebåndet på lukningen.

Vionic Lunelle Sandal

Både DeGirolamo og Cutri foreslår Vionics. Disse lædersandaler blev lavet med ortotikkens komfort i tankerne. Disse Vionic Luelle sandaler er den ideelle kombination af mode og anvendelighed, hvis du leder efter noget mere stilfuldt, fordi de første mange modeller, vi har vist dig, for det meste er sporty.

Birkenstock Arizona Blød fodseng

Disse sko er indbegrebet af minimalistisk stil. Et par Birkenstocks passer til stort set alt takket være deres dæmpning, ruskind indeni og neutrale nuancer. Den støbte fodseng er deres mest kendte træk. Sørg for, at de er brede nok til at rumme dine fødder.

You Might Be Interested In