22 september, 2022 #Artikler

Tips til en flot stue

Alle bor forhåbentlig flot og hyggeligt. Dog kan man sagtens stadig få noget mere ud af ens bolig, og især stuen. Dette rum er jo det sted hvor man skal kunne slappe af og tage et skridt væk fra den travle hverdag. Derfor kan det være svært for mange at have et overblik af hvad man egentlig ønsker at have i dette lokale. Vi kigger derfor i denne artikel på nogle tips man kan følge eller bruge som inspiration, til dig der godt kunne tænke dig at lave om på din stue. En rigtig god ting at huske på er, at tænke på vægge og loft. Det kan være en super god ide at kontakte en stukkatør, som kan udsmykke disse for dig, og resten kan være op til dig hvis du vælger det.

Sofa

Det man skal tænke grundigt over, det er sofaen. Den skal jo være højdepunktet af din stue, og kommer som regel til at blive en bred vifte af samtalerne man kan have omkring din stue. Derfor kan man med fordel sørge for at ens sofa, passer perfekt til din stue.

 

Tekstiler

Stoffet dine puder, gardiner osv er lavet af, og hvilken farve de har er super vigtigt. Tænk over hvad du ønsker af stof, og hvilke farver. Så du kan skabe en rød tråd igennem stuen, og resten af boligen.

 

Planter

Noget der kan give din stue et stort løft, er planter. Tænk gerne på nogle der kan definere din personlighed en smule, og find nogle planter i farver som vil komplimentere resterende af inventaret i lokalet. Der findes et hav af muligheder, og der findes garanteret noget lige præcis til dig. 

 

Billeder

Udover at få en stukkatør til at kigge på dine vægge, kan man med god samvittighed finde nogle billeder som skal hænges op. Her kan man med fordel sætte nogle familiebilleder, eller med vennerne op. 

You Might Be Interested In