29 juni, 2022 #Artikler

Slip af med dårlige vaner gennem hypnose

Hvis du vil være fri for dårlige vaner som rygning, overspisning, udsættelse eller andet, der gør dig ulykkelig, er det tid til at tage kontrollen.

 

Stop rygning og aldrig vaner med hypnose.

Det er blevet bevist, at hypnose kan hjælpe folk med at slippe af med den blokering, der har forhindret dem i at foretage ændringen. Hypnose kan også hjælpe folk med mange andre problemer, såsom vægttab, stress og angst og meget mere.

Hypnose er en form for psykoterapi, der kan bruges til at hjælpe med en række problemer. Det har vist sig at være en af de mest effektive måder at stoppe med at ryge på, og det har hjulpet tusinder med at holde op med deres afhængighed for altid. Psykiatriske fagfolk bruger hypnose til at hjælpe folk med at løse problemer med afslapning og visualisering. Dette er en sikker og behagelig måde at hjælpe folk med at håndtere angst, depression og afhængighed. Hypnotiske teknikker kan også booste selvværd og selvtillid. For eksempel, hvis du har svært ved at få nye venner på grund af generthed eller manglende selvtillid.

Du er ikke knust: du er bare klar til et bedre liv.

Hypnose kan hjælpe dig med at behandle de negative følelser, der har holdt dig tilbage fra at foretage en forandring i dit liv. Det kan også bruges til at bearbejde traumer, afhængighed, angst og meget mere. . En teknik kaldes mindfulness. Dette er kunsten at fokusere på din aktuelle aktivitet uden fordømmelse eller distraktion. Det er svært at gøre alene og kan kombineres med andre teknikker for at hjælpe med forandring. Mindfulness indebærer at være fuldt ud i nuet, at lægge mærke til dine tanker og følelser uden at dømme dem – og derefter give slip på dem, så du kan holde fokus på det,

Hos mig forstår jeg, at forandring kan være svær. At overvinde barrierer for mental sundhed og vægttab er en proces. Med erfaring og specialisering i alle former for forandringsprocesser – fra angst til vægttab – har jeg det, der skal til for at få dig til at føle dig bedre i dag. Kontakt mig i dag og start rejsen mod et nyt dig i dag!

You Might Be Interested In