21 februar, 2023 #Artikler

Min lillebrors store fødselsdag

Det var snart min lillebrors fødselsdag. Han bliver endelig de store 30 år. Jeg 3 år ældre end ham, og husker stadig hvordan det var at komme i 30-års alderen. Jeg ville virkelig gerne holde noget for ham, og sørge for at han fik en virkelig god fødselsdag. Jeg vidste bare ikke helt hvad det kunne være. Jeg snakkede med mine forældre og søster, om det var med på at vi skulle gøre noget stort for ham i år. Det ville de også vildt gerne. Vi snakkede så om at holde ham en stor fødselsdagsfest. Der sagde min søster at hun kender en side ved navn shop.festgear.dk, og man kan få en helt masse pynt, som er helt specifikt til en 30-års fødselsdag. Det lød helt perfekt, og inde på hjemmesiden havde de en masse forskelligt udvalg af pynt. Vi fik købt en hel masse. Nu skulle vi bare finde ud af hvor vi kunne holde hans fest henne. Vi ville gerne invitere hele familien, så vi havde brug for noget stort, så der var plads til alle, uden at de skulle føles småt. Der så vi så der også var en anden side ved navn festgear.dk, hvor man kunne leje telte. Det var helt perfekt. Der fik vi lejet et telt, så vi kunne invitere hele familien til hans fest. Vi fik det sat i haven, og det så ud til at det nok skulle blive en virkelig god dag for ham. Det var så hans fødselsdag, og hele familien kom. Vi holdt en kæmpe fest, og min bror var virkelig glad. Han fik også en masse fede gaver. Det endte med at være den bedste fødselsdag jeg har været til, og jeg tror også at det er den bedste fest, min bror nogen sinde har haft. Hele familien hyggede sig.

You Might Be Interested In