15 september, 2023 #Artikler

Fra virtuel elev til projektledelses mester

Projektledelse har altid fascineret mig, men det virkede som en udfordrende opgave at finde tid til at deltage i fysiske kurser på grund af min travle arbejdsplan og familieliv. Heldigvis stødte jeg på Mentorix.dk, hvor jeg fandt et online PRINCE2 Foundation-kursus, der gjorde det muligt for mig at forfølge mine mål uden at forlade komforten i mit eget hjem.

Udfordringen: at finde tid til uddannelse

Som de fleste mennesker havde jeg en travl hverdag med arbejde, familie og personlige forpligtelser. Projektledelse var noget, jeg længe havde været interesseret i, men at finde tid til at deltage i traditionelle kurser var en udfordring. Heldigvis forvandlede online-uddannelse med Mentorix.dk min drøm om at blive en dygtig projektleder til en realitet.

Online læring med Mentorix.dk

Mentorix.dk’s online PRINCE2 Foundation-kursus var en øjenåbner for mig. Jeg var skeptisk over for, om online-uddannelse ville være lige så effektiv som fysiske kurser, men mine bekymringer blev hurtigt fejet væk.

Fleksibilitet

Online-kurset gav mig frihed til at lære i mit eget tempo og på de tidspunkter, der passede bedst til mig. Dette gjorde det muligt for mig at jonglere med mine daglige forpligtelser uden at ofre min uddannelse.

Omfattende materialer

Mentorix.dk forsynede mig med adgang til omfattende undervisningsmateriale, videoer og øvelsesopgaver. Jeg havde alt, hvad jeg havde brug for til at forstå PRINCE2-metoden og dens anvendelse.

Personlig support

Selvom uddannelsen var online, var der altid mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp fra erfarne instruktører. Denne støtte var uvurderlig, når jeg havde brug for at afklare koncepter eller modtage feedback på mine opgaver.

Resultaterne taler for sig selv

Efter at have afsluttet PRINCE2 Foundation-kurset hos Mentorix.dk, blev jeg forbløffet over, hvor meget jeg havde lært og hvor selvsikker jeg følte mig som projektleder. Jeg begyndte at anvende PRINCE2-metoden i mit arbejde og bemærkede straks en positiv ændring:

Bedre projektstyring 

PRINCE2 gav mig værktøjerne til at planlægge og administrere projekter mere effektivt, hvilket resulterede i forbedret tidsstyring og omkostningskontrol.

Øget produktivitet

Jeg kunne strømline processer og forbedre arbejdsfordelingen i mine projektteams, hvilket øgede produktiviteten og kvaliteten af vores resultater.

Karriereudvikling

Min nye viden og færdigheder inden for projektledelse førte til muligheder for forfremmelse og en mere lovende karrierevej.

Afsluttende tanker

Mentorix.dk’s online PRINCE2 Foundation-kursus gjorde vidundere for mig. Det gjorde det muligt for mig at forfølge min passion for projektledelse uden at ofre tid med min familie eller arbejde. Jeg kan med sikkerhed sige, at online-uddannelse hos Mentorix.dk har været en gamechanger for min karriere. Hvis du overvejer at forbedre dine projektledelses færdigheder, men har en travl tidsplan, så overvej bestemt online-uddannelse som en mulighed – det fungerede for mig, og det kan også fungere for dig.

You Might Be Interested In