19 september, 2022 #Artikler

Fordele VED E-MOBILITET

Din indgang til e-mobilitet

Med det udvidede udvalg af el- og hybridmodeller fra vores Opel, Kia og Peugeot-mærker tilbyder vi dig køretøjer, der muliggør mere effektiv og miljøvenlig transport.

 

Vores salgsteam rådgiver og ledsager dig professionelt gennem hele beslutningsprocessen – fra valg af drev/model til test af de pågældende modeller til levering af omkostningssammenligninger, finansiering og finansieringsmuligheder. Så du kan finde den rigtige mobilitetsløsning under de bedst mulige forhold.

 

FORDELE VED E-MOBILITET

Ingen NOVA. Ingen motorrelateret forsikringsafgift

Dette sparer dig også for en betydelig procentdel af anskaffelsesomkostningerne.

 

mulige tilskud

Siden 1. juli 2020 er køb af en elbil med rent elektrisk drev blevet subsidieret med € 5.400, bestående af e-mobilitetsbonusandelen hos bilimportører over € 2.400 (€ 2.000,- nto.) samt den føderale regerings e-mobilitetstilskud på € 3.000,00. Derudover understøttes udviklingen af ​​ladeinfrastruktur.

 

Gratis parkering!

I de fleste byer kan du endda parkere din Kia e-model gratis i korttidsparkeringszoner.

 

Særlige rettigheder i by og land

Mange europæiske byer overvejer specifikt at promovere elbiler. Der er åbnet op for busbaner for elektrisk drevne køretøjer. Desuden har elbiler været undtaget fra IG-L (Air Pollution Control Act) hastighedsgrænsen siden juli 2019.

 

Lavere vedligeholdelsesomkostninger

Med et elektrisk køretøj er der 50 % lavere drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, fordi der er færre sliddele som koblinger eller gear i elektriske drev. Derudover er olieskift og emissionstest ikke længere nødvendige.

 

Lavere energiomkostninger

Kia-modeller: Med en årlig 15.000 km, en elpris på cirka 20 cents pr. kWh og et forbrug på 15-20 kWh pr. Et sammenligneligt køretøj med et forbrug på 7 liter pr. 100 km og 1,20 € pr. liter brændstof forårsager over 1.200 € i brændstofomkostninger. https://www.billigladestationer.dk/ladestandere/

Opel Corsa-e: Med en årlig 12.000 km, en elpris på omkring 20 cents pr. kWh og et forbrug på 15-20 kWh pr. En sammenlignelig Opel Corsa benzinmotor med et forbrug på 5,8 – 6 liter pr. 100 km og 1,00 € pr.

 

knowhow og garanti

Kia er en global pioner inden for elektrisk mobilitet. I modsætning til nogle andre bilmærker har Kia helt klart forpligtet sig til denne drivteknologi helt fra begyndelsen. Som et resultat flyder den viden, der er opnået fra mange års forskning, ind i Kia e-modellerne. Og det er ikke alt: Kun med Kia får du 7 års fabriksgaranti inklusive batteri!

Opel Corsa-e leveres med en batterigaranti på otte år eller 160.000 km for mindst 70 % af den oprindelige ladekapacitet efter denne tid eller distance.

 

Hvilke køremuligheder tilbyder vi dig?

Battery Electric Vehicle (BEV): referer til den type køretøj, der i daglig tale er kendt som en elbil, fx Kia e-Niro, e-Soul og Opel Corsa-e.

Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV): betragtes som en udvidelse af hybridteknologi; Her reduceres brændstofforbruget yderligere, fordi batterierne ikke længere udelukkende kan oplades af forbrændingsmotoren, men også fra lysnettet, fx de nye Kia Ceed-modeller og Opel Grandland X Hybrid4. Hvis opladning ikke er mulig, kan du køre eller fylde benzin som normalt.

Hybrid Electric Vehicle (HEV): refererer til hybridbilen, der drives af en konventionel forbrændingsmotor i forbindelse med en ekstra elektrisk motor, fx Kia Niro Hybrid. Et fuldhybridbil har ikke et stik til at oplade batteriet. Den regenererer energi ved hjælp af forbrændingsmotoren eller et intelligent energigenvindingssystem.

You Might Be Interested In