01 december, 2021 #Artikler

Kommuniker bedre med en infoskærm

Uanset, hvor stor eller lille din organisation er, er det essentielt, at du kan kommunikere med din målgruppe på en meningsfuld måde. Det gælder både store virksomheder og den lille, lokale sportshal. Derfor er en infoskærm en fantastisk løsning. På infoskærmen har du nemlig mulighed for at fremvise alt lige fra KPI’er til kalenderaftaler. Det er nemlig helt op til dig, hvad der skal vises på skærmen. Det giver dig mulighed for at kommunikere med din målgruppe på en visuel og forståelig måde. Du kan læse meget mere om infoskærme her: https://nordicscreen.com/da/.

Til alle brancher 

Ligegyldigt hvilken branche du tilhører, vil din organisation eller virksomhed få glæde af en infoskærm. Informationsskærmen sikrer nemlig, at du kan dele din informationer på en flot og letforståelig facon. Det kan blandt andet være, at din virksomhed er i detailbranchen. Her er der ofte mange tilbud. Derfor kan du med fordel bruge informationsskærmen til at vise alle tilbuddene. Når tilbuddene i butikken skifter, kan du med få klik udskifte tilbuddene på infomartionsskærmen. Det er meget lettere end at skulle udskifte dyre plakater hele tiden. Og så er det også bedre for miljøet.

Styr alle skærmene fra én enhed

Når du vælger at investere i en eller flere informationsskærme, får du også mulighed for at styre alle skærmene fra blot én enhed. Derfor kan du sidde på et kontor og styre samtlige infoskærme i alle dine butikker, lokaler, receptioner og så videre. Det giver dig fuld kontrol over, hvad der står på infoskærmene. Hvis noget skal rettes slipper du altså for at skulle kontakte flere forskellige mennesker. I stedet kan du blot selv gå ind på din computer og rette informationen på skærmene. Det skyldes, at infomartionsskærmene er cloudbaseret.

Design nemt din egen løsning

På infoskærmene er der også en intuitiv editor. Det gør dig i stand til at designe din egen løsning. På den måde kan du sikre dig, at dit grafiske udtryk altid passer til eksempelvis din reception, dit kontor, dit butiksvindue eller noget helt fjerde. Når det grafiske udtryk på skærmen passer til virksomhedens øvrige udtryk, fremstår det hele mere professionelt.

Derudover giver editoren dig også mulighed for at fremvise information på en måde, der giver grafisk mening for netop din målgruppe. Der er naturligvis forskel på, om du gerne vil fremvise KPI’er til en flok ingeniører, eller om du i stedet vil fremvise et tilbud på bukser. Derfor er det vigtigt, at du får frie tøjler med en intuitiv editor.

Vis forskelligt indhold

Du kan vise en masse forskellig indhold på infoskærmene. Det kan være, at du gerne vil bruge enten billeder, video eller statiske dokumenter. Du har også mulighed for at vise TV2 Nyhederne eller kalenderinformationer.   

På den måde kan du altid optimere skærmen, så den passer til netop din virksomhed eller organisation. Blandt andet kan det være en stor fordel at vise nyhederne, hvis du anvender din infoskærm i en ventesal. På den måde kan du underholde jeres gæster indtil de bliver kaldt ind til møde.

 

You Might Be Interested In