26 juni, 2022 #Artikler

3 kæmpe fordele ved professionel erhvervsrengøring

De fleste ved, at det er vigtigt at have en ren og hygiejnisk arbejdsplads. Det er ikke kun for at opretholde et professionelt udseende på kontoret, men det er høj grad også afgørende for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Det er lige netop af denne grund mange virksomheder henvender sig til professionelle rengøringsfirmaer for at få hjælp. Erhvervsrengøring giver en lang række fordele, heriblandt de følgende 3 kæmpe fordele.

Erhvervsrengøring forbedrer luftkvaliteten

I gennemsnit har en medarbejder otte sygedage om året. Når en virksomhed ansætter et professionelt rengøringsfirma, er der en tendens til at antallet af sygedage falder. Regelmæssig rengøring forbedrer nemlig luftkvaliteten samt fjerner forurenende stoffer som f.eks. støv, pollen, husdyrskæl og andre allergener, som kan udløse astmaanfald og andre luftvejsproblemer. Det fører generelt til mindre sygdom blandt medarbejderne.

Erhvervsrengøring øger motivation og produktivitet

Det kan være svært at fokusere på de vigtige arbejdsopgaver i et rodet og beskidt arbejdsmiljø – og manglende oprydning og rengøring kan derfor føre til et fald i produktiviteten. Når rummet dog er rent og organiseret, kan medarbejderne arbejde meget mere effektivt. En undersøgelse fra University of Arizona viste faktisk, at medarbejdere, der arbejdede i et rent miljø, var op til 16 % mere produktive end dem, der arbejdede i et urent miljø. En ren arbejdsplads er med til at motivere medarbejderne.

Erhvervsrengøring skaber et godt førstehåndsindtryk

En ren og ryddelig arbejdsplads bidrager ikke kun til et sundere og mere produktivt arbejdsmiljø. Det er også afgørende for at skabe et positivt indtryk hos både kunder og samarbejdspartnere. Et beskidt arbejdsmiljø kan få dig (og virksomheden) til at virke uprofessionel og uorganiseret. Et professionelt rengøringsfirma holder din virksomhed i bedste stand og sørge for, at dine kunder får et godt indtryk og giver dem tillid til dine evner.

Er erhvervsrengøring det rette valg til din virksomhed? Bestil erhvervsrengøring i Kolding her.

You Might Be Interested In