DOCTRANSFORMER WORKFLOW

SENESTE NYT

14. March 2015

Få overblik og undgå at blive snydt i EU-momssager

Få overblik og undgå at blive snydt i EU momssager. Nu er det muligt at foretage EU VAT verificering 100 % automatisk.

SKAT har skærpet kravene

Til dokumentation for, at en købers EU-momsnummer er korrekt. Det er et tiltag der skal hjælpe myndighederne i EU-landene med at imødegå den igangværende omfattende momssvindel med EU-leverancer.

Der er fokus på danske virksomheders indberetninger til "EU-Salg uden moms" (Rubrik B), hvis formål primært er som kontrol for SKAT og andre EU-landes myndigheder. Der følges op på, om køberen i modtagerlandet får indberettet den rette moms til de lokale myndigheder.

Virksomhederne som handler med andre EU-lande, er pålagt en række krav, som kræver manuelle procedurer, dokumentation og kontroller i virksomhederne.

"Vi har oplevet på egen krop, hvad det vil sige at skulle efterleve SKAT's regelsæt og brugte gennem en del år mange ressourcer på opgaven. Nu klares det helt automatisk og vi har 100 % sikkerhed for at vores dokumentation efterlever kravene, som SKAT stiller til vores EU-salg" udtaler Claus Laugaard, Økonomichef - Danita Electronics.

Løsningen er "EU VAT verificering" fra FakturaIT

En webservice som automatisk foretager kontrol og opslag i EU-kommisionens database kaldet VIES. Al dokumentation lagres online og er let at gå til for revisorer og myndigheder. Der kræves ingen IT integration og det er hurtigt at komme i gang. Læs mere om EU VAT verificering på: www.vat-validator.eu.

Firmainfo


FakturaIT ApS

- Et selskab i Comitel Gruppen

Strandvejen 125
2900 Hellerup

CVR: 3338 9965
IBAN: DK84300000116034 59

Revisor: BDO A/S
Advokat: Bech-Bruun

LinkedIn

Kundeservice


Åben alle hverdage
mellem 8.30 - 16.30

TLF: 70 20 90 06